halloween

sidste weekend; sleepover, lokal cafe og movie

10752047_10203610849058653_1252323377_n 10752142_10203610847058603_639299913_n 10808088_10203610848578641_239444243_n jh kj

Okay, så jeg hart været pænt stresset her på det sidste, så i får lige hvad jeg lavede sidste weekend nu, da jeg ikke har haft tid ellers. Prøver jo at skrive det meste af hvad jeg laver, da jeg vil have muligheden for at huske alt når jeg en dag kommer hjem, og gerne vil kigge tilbage.

Fredag var det jo Halloween og det har jeg fortalt om. Lørdag var der en Halloween dance på skolen. Jeg vidste at der virkelig ikke rigtig var nogen der kom, så jeg havde allerede besluttet mig for at jeg ikke ville komme. Napisa tog afsted med to andre piger, men de fortalte mig senere at det var så tamt og at der var sådan 10 mennesker.
Men i stedet for at tage til dansen ville jeg jo ikke bare sidde hjemme, så jeg tog til Grand Forks med en af Codys venner, Chris. Han har faktisk en lejlighed i Forks, så han kørte hele vejen til Warren for at hente mig, hele vejen tilbage, og så til Warren igen hvor hans forældre bor.
Kan ikke rigtig huske var filmen hed, men det var about Dracula. Det var min første gang jeg har set en film i biografen her, haha. Nå men det er altså mega billigt her, det koster kun 7 dollar?!

Om aftenen  kom Lauren over og sov fordi hendes far, som hun bor med, ikke var hjemme. Det var rigtig hyggeligt. Hende og Napisa havde begge gået til dansen så de var her får mig og jeg fik dem til at blive oppe indtil jeg kom hjem hvilket jeg tror var omkring 2 om natten.

Næste morgen, søndag, tog vi over til Melody’s som er en lokal cafe. Som i kan se på billederne er den VIRKELIG en klassisk amerikansk cafe haha. Vi spiste morgen ´mad der, og jeg bestilte to pandekager. I dk er amerikanske pandekager jo rimelig små og tykke, men her er de GIGANTISKE so i kan se på billedet.. Næste gang bestiller jeg bare 1 haha.
Da vi var færdige tog vi over til Lauren omkring en times tid, hvorefter vi så tog hjem.

Mandag kom Chris over, da han alligevel var i Warren, og så netflix med mig. (vi skulle ikke i skole da sidste uge var quater final) Vi fandt så ud af at Napisa aldrig havde set Bjørne Brødre, så vi tog hende med nedenunder og tvang hende til at se den med os, haha. (hun faldt i søvn halvvejs igennem)…..

Men ja det var sidste weekend. Der er sket en masse denne uge, så kommer nok til at skrive et par indlæg i dag da jeg lig er kommet hjem fra en sleepover og (endelig) ikke har noget at lave haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

halloween