lately

homecoming og første gang med hjemve

 

 

 

10647858_10203314587692304_974078485_n

Nogle af de piger jeg fulgtes med til homecoming, fra venstre: TSwan (Taylor), Olivia,Kaitlyn, Cassidy, Napisa, mig og Sydney. Vi fulgtes også med en der hedder Josie, men hun skulle lige et alle andet, haha.

10447177_10203314588252318_874654685_n

Nate (min homecoming date og jeg)

qewd

Football game – vi vandt igen
ef

Nate og jeg. Alle fodbold spillerene har en ekstratrøje, som de kan låne ud til en pige som de selv vælger. Det er da en meget sjov tradition, men virkelig Americansk!
10708052_10203314819578101_498713500_n
M
egan o jeg vandt begge en mine pony, yes! haha

Først vil jeg starte med det dårlige.
Inden jeg tog afsted fra DK lovede jeg mig selv at jeg ville være ærlig her inde, og ikke kun skrive om det gode, men også skrive hvis der var noget galt. Og nej, det er ikke sådan at jeg er på vej hjem eller folk er dumme eller noget.:-)
I dag havde jeg min første omgang hjemve.. Jeg vidste godt at det nok ville komme en dag, men eftersom jeg aldrig rigtig har lidt af hjemve, var det stadig lidt overvældende…
I dag har jeg været rigtig træt og sovet to middagslure og bare været i rigtig dårligt humør. Havde da også lige en tude-tur som jeg ikke er specielt stolt af, da jeg virkelig ligner en flodhest eller noget når jeg græder.. Haha..
Nå men altså i dag tog jeg mig selv i for første gange EVER at ønske at jeg ikke var taget afsted. Denne tanke holdt dog kun omkring 5 minutter, så det er vel okay..
Jeg skal snart sove, og har det allerede bedre, men jeg tror at de næste par dage bliver sådan lidt..

Nå det var så nok sørgeligheder fra min side. Nu vil jeg fortælle jer om homecoming der var i lørdags.
Hele ugen op til homecoming skulle man klæde sig på en bestemt måde:
Mandag: IKKE NOGET HUD SYNELIGT
tirsdag: Som gammel eller ung
Onsdag: Pyjamas!!
Torsdag: årgangefarve – jeg var hvid…
Fredag: Pony pride, en masse pony tøj
Jeg var syg torsdag, hvilket var en dårlig dag at være syg, for der var en slåskamp i kantinen, og for at være ærlig, ville jeg gerne have set det.. Har dog set det på video.
Det var mega voldsomt og ham den ene kom på skadestuen, og de skal i retten og alt muligt!! Alle var så rystede..

Nå men fredag var der så et football game og efter det var der et bål henne ved skolen hvor der også var mulighed for at lave S’mores.
Lørdag gik med at slappe af indtil omkring 6 hvor Napisa og jeg tog over til Olivias hus. Der var vi en masse piger, og et par drenge, der gjorde os klar.
Så tog vi over til skolen, og det var faktisk meget sjovt. Folk de dansede alle samme, og ellers kunne man gå ud og snakke. Der var også nogle langsomme snage hvor man skal danse med sin date. Dety gjorde mig og nate så, men folk der kender mig rigtig godt, ved godt at jeg ikke kan tage sådan noget seriøst, så jeg grinede bare det meste af tiden.. Haha…-.-‘
Kl. 12 tog folk så bare hjem og sov. Så ja, min første og eneste homecoming var super vellykket, men som i kan se tog jeg ikke mange billeder, da jeg virkelig hader at have kjole på 🙂
Håber at i har det godt derhjemme. Knus

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lately