homecoming og første gang med hjemve

travl weekend

Hej alle derhjemme, håber at i fortsat har det godt. Nu har jeg jo været her i en måned, og på den ene side er det som om jeg lige er ankommet, og på den anden er det som om jeg har været her forever. Jeg tror at når det lige passer og jeg har tid, vil jeg lave et “sådan var min føste måned” agtigt indlæg.

Nu ville jeg egentlig bare skrive om min weekend, fordi den har godt nok været travl og fyldt med begivenheder.
Fredag: Fredag startede ud med morgen træning fra 6:30 -7:00 (jeg hader virkelig morgentræning.. haha) Nå men så var der skole fra 8:30 – 15:15. Så havde vi lige lidt tid derhjemme indtil kl. 4:30 hvor en bus kom, og kørte dem som ville (og betalte) til en football kamp omkring 1,5 time væk. Vi så så football kampen hvilket igen var en succes. Jeg elsker virkelig at se dem, med cheerleaderne og bare holdånden er så fedt at opleve! Der er dog af en eller anden mystisk grund stadig utrolig mange myg her, så alle blev ædt op..
Da kampen var færdig (vi vandt igen) tog vi bussen tilbage. Så havde Napisa og jeg lige 30 minutter derhjemme inden vi tog over til en der hedder Jared’s hus. Der var vi sammen med omkring 8 andre seniors og spillede spil og spiste snacks indtil omkring 1:30 hvor vi tog hjem

Lørdag: Vi stod op k. 6:00 (hvilket var såååååå hårdt efter at komme så sent i seng) da vi skulle til volleyball tunering. Bussen kom kl. 7:00 og vi skulle jo også lige i bad og sådan. Nå men vi kørte så 2 timer i denne her mega dårlige bus, hvor man sov rigtig skidt, så jeg var helt færdig hele dagen. Henne til tuneringen spillede vi rigtig godt, og tabte “kun” 2 ud af 6 kampe. Dette er dog godt for os, da mit hold er mega dårligt. Og guess what!? Jeg fik lov til at spille lidt for første gang, yaaay. Og jeg gjorde det faktisk godt, så det var jo super.
Vi var så endelig hjemme kl. 6. Napisa og jeg havde så lige lidt tid til at sove og sådan inden vi skulle over til en der hedder Alyssa hvor der var bål. Napisa blev dog syg, så det var kun mig der tog afsted. Det var igen mega hyggeligt og vi spillede spil, snakkede og kiggede på stjerner (hahahahah). Det endte med at jeg blev der og sov. Inden vi sov lavede vi pizza, så kl. var omkring 2 da vi endelig lagde os i sengen. Jeg sov mega skidt fordi vi sov 3 piger i en seng, men hvad gør man ikke for at socialisere?

Søndag: Vi stod op kl. 9 fordi pigerne skulle i kirke, jeg tog dog ikke med. Jeg tog bare hjem og brugte det meste af dagen på at sove og lave lektier..

Nå men det var min weekend, og som i kan hører var den sådan lidt små presset.. Nu vil jeg ligge mig til at se TV da jeg er hjemme i dag pga. sygdom 🙁 Håber det er væk i morgen da vi har en volleyball kamp. Knus

2

  • Farmor

    Hej Mathilde. Det var sørme lidt af en weekend, du havde der. Ikke noget at sige til, at du blev syg. Mon ikke du bare var mega træt. Jeg læste godt, at du havde haft en kort overfald af hende hjemveen. Hun vil nok komme på besøg fra tid til anden, men det er du heldigvis klar over.
    I dag er det torsdag, og farfar og jeg har gjort rent. Det er absolut ikke en opgave, jeg synes er særlig sjov, men det skal jo gøres, og bagefter er det bare så skønt. Jeg har lært at tænke på, at rengøring giver en rigtig gang god motion, og med det i tankerne, så går det altså noget lettere. I tirsdags skulle jeg have været ud og spille golf, men da jeg kom hjem fra undervisning, så tis øs regnede det. Så jeg meldte fra og blev hjemme. Men onsdag, var der ingen vej udenom, for da skulle jeg spille turnering i Oldtimers (som farfar er formand for), og så var det bare om at komme ud af fjerene kl. 6.15 (gab, gab) og det var helt mørkt – og det regnede. Men, men på med regntøjet og så afsted. Heldigvis holdt det hurtigt op med at regne, og det blev en fin dag. Men banen, som var så våd så våd, var håbløs at spille på, så vi fik ikke noget godt resultat – farfar og jeg. I aften skal farfar til Lionsmøde, og jeg er alene hjemme. Og for en gangs skyld er der en god film i fjernsynet, så den vil jeg se. Den er fransk og hedder Amor. Et Oscar-belønnet drama fra 2012. Lørdag, søndag, mandag og tirsdag skal farfar synge Mozart og jeg kommer og lytter på søndag. Det glæder jeg mig til. Så er der kun 14 dage til, så rejser vi til Marokko, men det kan jeg fortælle dig om senere. Ha’ det nu super og hils Heather. Knus farmor – med stor hilsen fra farfar

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mor

    Hej Mathilde. Vi har det vist lige som dig. På den ene side har vi lige sagt farvel og på den anden synes jegdet er en menneskealder siden jeg har set dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

homecoming og første gang med hjemve