hjorte tis

soft lockdown

Okay så jeg har ikke lige nogle billeder eller noget, men i dag skete der noget i skolen, som jeg tænke at jeg gerne vil huske, og gerne fortælle jer derhjemme.
Så lige efter lunch, dvs. at jeg havde biologi, blev der sagt over højtaleren at der var ‘soft lockdown’, hvilket betyder, at alle skal blive i klassen, og at man ikke kan gå ud. Det kan være pga. en masse forskellige grunde, og det er sket et par gange før, og for det meste er det bare øvning agtigt.
Men i dag var det anderledes. Det varede rigtig lang tid, og på et tidspunkt kom inspektøren ind og snakkede med mr. Johnson, som er min lærer. Ved ikke hvad de snakkede om, men lidt tid efter kom der en dame ind med en nakohund, man alle med sweaters på om at tage dem af, og forlade lokalet, og vente ude på gangen. (Så ‘the soft lockdown’ var altså fordi at de undersøgt skolen for stoffer og våben, som det gør et par gange om året). Nå men jeg var sådan lidt små freaked out, for det er ligesom aldrig sket i Danmark før. Men efter hvad føltes som meget lang tid, kom de ud med et par jakker, som viste sig at være to af pigernes (ikke nogen jeg snakker specielt meget med!) og de blev fortalt at de skulle gå med op på kontoret.
Efter lidt tid sagde de så at it was ‘all clear’. og vi kunne gå til vores næste fag. Dette skete så to gange mere!!!! Hvilket er mega usædvanligt! Ved ikke helt hvor mange de endte med at opdage, andet end at det i hvert fald er 3, og at det tre alle var i 10th grade og piger.
Nå men ville bare lige fortælle det da det ligesom var noget lidt anderledes eller hvad man siger. Er lige kommet hjem fra en mage god workout at John Clay’s so nu tror jeg at jeg skal i seng, for er såååå død.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hjorte tis