hawaii

en tur til lægen

Fotografi den 16-04-15 kl. 01.37 Fotografi den 16-04-15 kl. 01.37 #6 Fotografi den 16-04-15 kl. 01.37 #7 Fotografi den 16-04-15 kl. 01.38 #3

 

Lige en lille trist nyhed: Jeg er syg lig nu, jeg har kyssesyge, hvilket er mega irriterende, for jeg gider jo ikke at spilde en måned på at sove konstant haha. Det er også underligt for normalt er jeg aldrig sådan rigtig syg, normalt har jeg bare hovedpine.
Men jeg tror at jeg fik det efter mine to ture, da jeg næsten ikke sov i to uger, og derfor var mit imunsystem helt messed up.
Men det eneste “gode” ved det er, at jeg nu ved hvordan der er at gå til lægen i USA haha.
Men som i ved skal man selv betale for det, så de sender bare en regning til dit hus.
Når man så er derinde er de meget mere “forsigtige”. Altså jeg havde en dame som læge og hun var meget sådan “er du okay med at løfte din trøje så jeg kan hører dit åndedræt” og ” er det okat med dig hvis jeg trykker på din mave” og sådan, hvor i Danmark siger de bare at de gør det haha.
Nå men jeg har nu været syg i to uger, og det går bedere, men er stadig meget udmattet og har en hovedpine hver eneste dag… Men det er okay, for det skulle være væk inden prom, så yay!

Btw de her flotte billeder tog jeg første weekend med kyssesyge fordi jeg kedede mig ekstremt meget for jeg måtte ikke være sammen med nogen eller forlade mit hus haha…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hawaii