tiltrængt lang weekend

movie night, football, fire, Forks, and jewelry party

fghddfgh

dhgb

Hej guys. Endnu en weekend er nu næste ovre, hvilket er trist for jeg elsker virkelig weekenderne, haha.
Nå men i danne weekend er der sket en masse. Først ser i lige et par billeder fra en “fest”/sammenkomst, something, som Heather holdt fredag aften. Det foregår sådan at man kan holde en party omkring mad/smykker/eller whatever og så får man nogle ting fra det firma. Jeg forstår det ikke helt, men synes at det er en meget god ide. Heather havde bagt en masse kage, og vi har leftovers så det er bare skønt, haha.

dndgSamme aften som Heather havde hendes smykke-halløj, havde Napisa og jeg et par venner ovre. Fra venstre; Chris, Lauren, Max og Napisa. Vi så egentlig bare en film og snakkede og sådan. Det var mega hyggeligt, og afslappet. (folk var ikke rigtig klar på at tage billedet though)

gbcf

dfghb

Lørdag aften havde vi endnu et football game. Vi var noget til playoffs og havde vidst også vundet et par stykker. Desværre tabte vi lørdag, så nu er der ikke mere football i denne sæson (eller nogensinde for mig, hvilket er mega trist, da jeg elsker football!).
Det virkelig en sørgelig dag, da alle drengene begyndte at græde efter kampen. Jeg er virkelig akavet omkring folk der græder (i sær drenge!) Så jeg krammede dem bare sådan lidt “det er okay, i spillede godt”. Men altså på den anden side flygtede jeg også lidt væk fra dam haha.
Jeg ser mega fed ud på billedet, men så tyk er jeg altså ikke blevet! Det er bare mega koldt her i Minnesota, så jeg havde to par bukser på, og 11 trøjer, så ja… Og jeg var stadig kold, så blev faktisk nød til at låne en trøje fra en af mine venner, Tyler.

dhhgdbngsdfngdfgfhfgfdb

Efter football gamet tog vi over til en af mine veninder, Brenna. Hun havde et bål for de seniors der havde lyst til at komme, og Napisa og jeg fordi vi jo får lov til at gå igennem med ceremonien.
det var mega hyggeligt som altid og jeg elsker virkelig at hænge ud med dem for de er alle sammen mare så nede på jorden og flinke!
På et tidspunkt da vi snad og snakkede kunne vi lige pludselig  høre en lyd ude i mørket. Vi var alle mega bange da lyden blev ved, og ingen af os kunne se noget. Og så, ud af det blå, sprang en dreng (Zack) frem og skræmte os alle overdrevet meget! Han er i militæret så ham har sådan en dragt ting som i kan se på billederne. Det var mega sjovt, men også uhyggeligt da der er bjørne og sådan her…..bbbbb aaaaaa

Søndag (i dag) Havde jeg egentlig bare planlagt at slappe af og sove da jeg kom sent hjem fra Brenna’s, men så fik jeg et telefonopkald fra Sarah, pigen på billedet med hue, om at jeg skulle være klar om 15 min. for vi skulle til Grand Forks. Stressede lidt da jeg ikke havde været i bad og stadig stank af bål, men jaja.

Så det var så endnu en weekend, og der skete godt nok en masse, har slet ikke slappet af, men det kan jeg vel gøre når jeg kommer hjem til Danmark igen. Håber i har det godt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tiltrængt lang weekend