første måned?!?!

YFU, the haunted woods, and football

gdvfg rdht rth dvilh ewg hfvth hvf yejtj

De piger vi tog til the haunted woods med

De piger vi tog til the haunted woods med

Lige nu er det tirsdag eftermiddag her hos mig. kl er 15:50, jeg er lige kommet hjem fra skole og om 20 min. har vi et volleyball game. Har lige tid til at fortælle jer lidt om min weekend.
Fredag:
Fredag havde vi igen et football game, og hold da op hvor var det bare skide koldt! Jeg har stadig ikke en jakke, så jeg havde to t-shirts på, min egen hættetrøje, min fars sweater og Daniels hættetrøje på, og jeg var stadig ved at dø…
Nå men vi tabte.. Og nogle af drengene GRÆD?! det var åbenbart et meget vigtig game…
Napisa og jeg tog hjem efter kampen og så kom 3 af Cody’s gamle venner over. De gik ud af skolen sidste år, men de kender MIke og Heather rigtig godt så de kom bare for at sige hej. Det endte med at de var her tog timer, hvor vi bare snakkede og fdet var faktisk meget hyggeligt.

Lørdag: Lavede vi ikke rigtig så meget men om aftnen tog jeg over til min veninde Teaira og hendes bror Nate. Deres far er matematik lærer, så jeg er begyndt at komme over til dem og lave math. Teaira og jeg er også i samme math class så det passer godt:-)
Da jeg så kom hjem fra dem tog mig og Napisa og 6 andre piger til “the Haunted Woods”  der er omkring 1 time fra Warren. Det er jo snart Halloween så i den anledning er der hvert år det her haunted woods halløj. Det er egentlig bare hvor du betaler 15 dollar og så går du sammen med dine venner igennem en bane der er i skoven (det er selvfølgelig mørkt) og så kommer der mennesker klædt ud efter dig og sådan. Folk der kender mig ved at jeg hader uhyggelige ting, men jeg overvandt mig selv, og det var faktisk mega sjovt!

Sødan: vi stod tideligt op og Heather Napisa og jeg kørte til Fargo hvor det var et møde med YFU. Der var Napisa og jeg, en anden fra Thailand, 2 fra Tyskland og så en fra Japan. Det var mega hyggeligt! Vi spiste en masse kage og snakkede om hvordan alting gik osv.
Da vi var færdige tog Heather, Napisa og jeg så til et mall for at shoppe, men vi havde desværre kun 2 timer, så meget blev det ikke til…
Kl. 9:30 begyndte vi at kører den 2 timer lange vej hjem. Meeeeeen så gik Heathers bil selvfølgelig i stykker, så Mike blev nød til at komme og hente os… Derfor var vi først hjemme 1:30, så mandag var virkelig en skåd dag fordi vi var så trætte.

Nu vil jeg tage over på skolen og spille vores sidste hjemmekamp i denne sæson.

1

  • Farmor

    Hej Mathilde.
    Dejligt at høre om alle dine aktiviteter. Jeg har lige talt med din far, som fortalte at I havde haft en rigtig lang og god sludder i går. I morgen rejser vi til Marokko. Gab, gab vi skal op et kvart i tre. Det er jo bare midt om natten. Vi skal flyve 6.10, men som du jo ved skal vi være der to timer før, og bilen skal parkeres osv. Men vi har prøvet det før, så det plejer at gå, som det skal. Det er bare når jeg sidder her fredag aften og tænker på, hvor tidligt jeg skal op, så er det næsten ikke til at bære. Men det bliver en spændende tur, det er vi sikre på. Vi flyver til Marrakesh, hvorfra vi kører op i Atlasbjergene og skal bo de to første nætter i en by, der hedder Imlil. Imlil er udgangspunkt for mange vandreturer, så der er sikkert en del mennesker, men jeg tror ikke selve byen er særlig stor. Høje Atlas, som vi skal vandre i er hjemsted for den befolkningsgruppe, der hedder berbere. Den oprindelige befolkning i Marokko. Det er specielle små huse, som er lukket til ud mod gaden, men spændende og farvestrålende, når man kommer indenfor. Efter de to dage i Imlil skal vi på en fem dages vandretur med muldyr, kok og guide. Kokken og guiden er dog en og samme person. Og her skal vi så overnatte i berberlandsbyer. Det bliver udfordrende, men det er godt engang imellem at udfordre sig selv. Efter turen bor vi igen to dage i Imlil. Vi skal naturligvis ud på egen hånd, de dage, vi er i Imlil. Vi kan ikke lade være, og vandrestøvlerne råber på os, så er det bare at komme afsted. Fra bjergene kører vi til Marrakesh, der skulle være som 1001 nats eventyr. Her skal vi være i en uge, måske lejer vi bil og tager på en udflugt. Eller lejer bil og chaufførguide. Det ved vi ikke endnu, så det må tiden vise. Der er også fire skønne golfbaner i Marrakesh, så måske lejer vi udstyr, og tager os en runde golf. Vi får se, hvad det bliver til. Kan du nu have det godt og skønt og hilse din søde familie. Du hører fra mig igen, når vi er tilbage den 1. november. Knus og kærlig hilsen – også fra farfar – farmor.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

første måned?!?!