soft lockdown

basketball sæsonen er begyndt!

kjgk kjglj ug

Der er nu torsdag aften her i Minnesota, og jeg er lige kommet hjem fra min 4 basketball træning. Som overskriften siger er basketball sæsonen nu begyndt, og jeg er mega spændt! Sæsonen er meget længere end volleyball sæsonen var, og varer hele 5 måneder. Lige pt er jeg rimelig forvirret når vi træner, da jeg aldrig rigtig har spillet basketball før, kun prøvet det er par gange. Men jeg håber at jeg er lidt mindre forvirret om 5 måneder, haha.
Vi lavede jo et 2 ugers forløb før sæsonen med styrketræning, som vi alle har haft meget gavn af! Sidste lørdag spillede drengene en kamp på skolen, da deres sæson starter lidt før vores. Det var rigtig fedt at se, men hold da op de spiller fysisk, haha.
Senere tog mig ogh nogle af de andre piger over til en pige, der gik ud sidste års, hus, hvor vi bare hyggede og så en film.
Sødag havde skolen open gym (hvilket betyder at du kan tage han på skolen og spille basketball for dig selv med dine venner) så det var første gang i meget lang tid at jeg havde rørt en basketball, haha. Kl. 5 samme dag havde vi en team supper, hvor vi alle spiste hos en der hedder Brenna. Det var mega hyggeligt, og der er så meget mere team spirit i basketball end der var i volleyball, hvilket er mega fedt!
Ellers har vi haft træning hver dag efter skole i denne uge, og det har vio selvfølgelig også i morgen (fredag) og kl. 9 om morgnen lørdag.

-Forresten har vi sne her i Minnesota nu. Omkring 7.10 cm. vil jeg tro, så ikke så slemt som de har det i New York, hah.

Håber i har det godt hjemme i DK!

2

  • Mor, Marius og Far

    Hej Tuller, fedt med at den træning og team spirit. Vi har netop været i Lyngby og købt gallatøj til Marius. Sidder i toget på vej hjem efter en bid Thai med. Dejligt at du skrev om sneen for vi har tænkt meget på om du havde lige så meget sne som i NY. Kæmpe knus fra os tre her hjemme

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gallatøj til Marius?! Gud ja, han skal jo til hans første galle i år, hvor er det sjovt, haha! Fortæl ham at han skal spørge en pige om hun vil danse med m´ham! Drenge fra min årgang var virkelig kedelige det første år…
      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

soft lockdown